ŽOK "Bratunac" pobednik turnira u odbojci.
  • 05.07.2021.godine    
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija odbojka

U sklopu programa sportskih takmičenja koja se organizuju povodom Drinske regate, Sportski savez opštine Ljubovija u saradnji sa odbojkaškim klubom “Libero 015” iz Ljubovije dana 03.07.2021. godine organizovao je turnir u odbojci koji je održan u hali SŠ “Vuk Karadžić” u Ljuboviji. Pokrovitelj turnira je opština Ljubovija.

Učešće na ovogodišnjem turniru uzele su četiri ekipe. Pored domaće ekipe “Libero 015”, brojna ljubovijska publika imala je priliku da vidi i ekipe ŽOK “Bratunac” iz Bratunca, OK “Osečina” iz Osečine i OK “Zaslon” iz Šapca. Pre početka turnira odigrana je revijalna utakmica predpionirki između OK “Libero 015” i ŽOK “Bratunac”.

U prvoj polufinalnoj utakmici domaća ekipa OK “Libero 015” savladala je ekipu OK “ Osečina ” i na taj način izborila priliku da se bori za šampionski pehar. Drugo polufinalne donelo je puno neizvesnosti. Nakon gubitka početnog seta, odbojkašice ŽOK “Bratunac” zaigrale su mnogo bolje i uspele su da preokrenu rezultat protiv ekipe OK “Zaslon” tako da su se na taj način plasirale u finale. U meču za treće mesto ekipa OK “Zaslon” savladala je ekipu iz Osečine. U finalnoj utakmici odbojkašice ŽOK “Bratunac” prikazale su odličnu partiju tako da su ostvarile ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 i na taj način stigle do pobedničkog pehara. Nagrade najuspešnijim ekipama uručio je Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija Vladimir Krstić.

turnir odbojka turnir odbojka turnir odbojka