Započela sportska takmičenja povodom obeležavanja 150 godina od proglašenja opštine Ljubovija.
  • 01.06.2021.   
  • izveštava Vladimir Krstić  
vesti ljubovija opstina turnir

Dana 31.05.2021.godine utakmicom fudbalskih ekipa sedmog i osmog razreda OŠ “Petar Vragolić” započeo je program sportskih takmičenja povodom obeležavanja 150 godina od proglašenja opštine Ljubovija. Tom prilikom predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović uručio je ključeve i predao na korišćenje rekonstruisane sportske terene i salu direktoru OŠ “Petar Vragolić” Vasiliju Đukanoviću. U izuzetno zanimljivoj utakmici uspešniji su bili učenici osmog razreda koji su slavili rezultatom 7:5.

Program je nastavljen odbojkaškom utakmicom između selekcija Srednje škole “Vuk Karadžić” i Osnovne škole “Petar Vragolić”. U utakmici punoj preokreta slavile su učenice Srednje škole rezultatom 2:1 u setovima

Večernji termin obeležio je turnir u stonom tenisu za učenike osnovnih škola sa teritorije naše opštine. Turnir je održan u maloj sali stare OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji. Učešće na turniru koji je organizovao Sportski savez opštine Ljubovija u saradnji sa sportskim udruženjem “Nec 015” iz Ljubovije uzelo je 19 takmičara. Turnir je otvorio generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija Vladimir Krstić. Viđen je veliki broj uzbudljivih mečeva u kojima su se najbolje snašli Uroš Tomić i Cvetojević Nenad učenici petog odnosno osmog razreda Osnovne škole iz Vrhpolja kao i Veselinović Viktor i Arsić Marko, učenici šestog odnosno petog razreda Osnovne škole “Petar Vragolić” iz Ljubovije koji su izborili plasman u polufinale turnira. Tomić Uroš i Veselinović Viktor izborili su se za finalni duel čiji je pobednik odlučen nakon 5 setova. Uspešniji je bio Tomić Uroš koji je poneo epitet pobednika ovogodišnjeg turnira, Nagrade najuspešnijim takmičarima uručio je predsednik opštine Ljubovija Milan Jovanović.

Program sportskih takmičenja nastavlja se turnirom u malom fudbalu od 18,30 časova koji je pomeren prethodnog dana zbog loših vremenskih uslova.

vesti ljubovija opstina turnir vesti ljubovija opstina turnir vesti ljubovija opstina turnir vesti ljubovija opstina turnir