sportista godine 2020 ljubovija

Dana 23.12.2020.godine u organizaciji Sportskog saveza opštine Ljubovija održana je ceremonija proglašenja najboljih sportista, sportskih klubova i sportskih radnika opštine Ljubovija za 2020.godinu. Bez obzira na sve probleme sa kojima smo se svi zajedno suočili, Sportski savez je organizacijom ove ceremonije nastojao da nastavi lepu tradiciju koja je uspostavljena 2014.godine ali i da kroz dodelu ovih priznanja pruži podršku i podstrek svim sportistima iz naše opštine na putu njihovih budućih sportskih uspeha.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom ceremonija je organizovana uz poštovanje mera sa manimalnim brojem prisutnih.

Na samom početku ceremonije proglašenja prisutnima su se obratili predsednici Sportskog saveza i opštine Ljubovija, Saša Marković i Milan Jovanović koji su istakli značaj i ulogu sporta kako u samom odrastanju tako i u kasnijem formiranju i oblikovanju svakog čoveka.

Odlukom upravnog odbora a na osnovu pristiglih kandidatura proglašeni su najbolji u šest kategorija.

  • Za najboljeg mladog sportistu opštine Ljubovija u 2020.godini proglašen je Tomić Nenad, kapiten pionirske selekcije FK “Drina” iz Ljubovije.
  • Najbolja mlada sportistkinja dolazi iz odbojkaškog kluba “Libero 015” iz Ljubovije, reč je o četrnaestogodišnjoj Anđeli Stepanović.
  • Za najboljeg trenera opštine Ljubovija u 2020.godini proglašena je Vera Janjić, trener košarkaškog kluba “Viva Basket 015” iz Ljubovije.
  • Nagrada za najboljeg sportskog radnika opštine Ljubovija pripala je Vladanu Simeunoviću, sekretaru košarkaškog kluba “Ljubovija”.
  • Za najbolji sportski klub u godini koja je na imaku proglašen je planinarski klub “Tornička Bobija”.
  • Epitet najboljeg među najboljima poneo je Veljko Petrović, član fudbalskog kluba “Drina” iz Ljubovije koji je proglašen za najboljeg sportistu opštine Ljubovija u 2020.godini.

Sportski savez opštine Ljubovija ovim putem čestita svim stanovnicima naše opštine predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

sportista godine 2020 ljubovija sportista godine 2020 ljubovija sportista godine 2020 ljubovija sportista godine 2020 ljubovija sportista godine 2020 ljubovija sportista godine 2020 ljubovija